Solid bogføring til gode priser

Lad os klare bogføringen, så får du mere tid til at pleje dine kunder og drive din forretning!

Digitalt bogholderi er ikke kun forbeholdt store virksomheder. I dag kan alle være med, og hos Seehusen Advice kan vi hjælpe dig og dit team godt i gang. Vi skræddersyer den bedste løsning til netop din forretning uanset størrelse. Eksperterne hos Seehusen Advice ser nærmere på arbejdsgange og processer i jeres bogholderi, og så finder vi de steder, hvor arbejdsgangene enten kan optimeres og eventuelt digitaliseres. Resultatet bliver et toptrimmet og moderne bogholderi, der fjerner alle unødvendige arbejdsopgaver.

 

Hvad er processen?

Først ser vi nærmere på, hvilke digitale værktøjer I anvender i dag – hvad kan bibeholdes, og hvad skal der tilføjes. Når vi har skræddersyet den perfekte løsning til jeres virksomhed, sætter vi det hele op, hvorefter vi tester, at alt virker og til sidst hjælper vi jer i gang med en meget lettere hverdag med digital bogføring.

  • Få regnskabstallene opdateret næsten øjeblikkeligt, så du altid er opdateret på, hvordan firmaets økonomiske situation står til.
  • Få fjernet de tidskrævende interne arbejdsgange.
  • Skarpere overblik over virksomhedens finanser.
  • Optimeret kontrol over både egne og kundernes betalinger.

Sig farvel til stress over bogføringen, kompliceret papirbilag og timevis af dobbeltarbejde, og sig goddag til digitaliseret løsninger der giver jer mere kontrol og bedre overblik. Vi har  gennem årene.

Kontakt os gerne og få mere information om digital bogføring, samt hvad Seehusen Advice kan gøre for at styre jeres økonomi i den rigtige retning.

Kontakt os

Seehusen Advice