wave graphic

Få vores hjælp til en nemmere hverdag

Vi hjælper vi små- og mellemstore virksomheder med at styre økonomien i den rigtige retning.

 

Kontakt os endelig, hvis I har lyst til at høre mere om digitaliseret bogføring samt hvad Seehusen Advice kan gøre som jeres eksterne bogholderipartner.Få det meste ud af økonomien


Book et uforpligtende møde
Udfylde felterne og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Footer Kontaktformular

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om Seehusen Advice

Seehusen Advice blev grundlagt af Thomas Seehusen i 2020 med det formål, at gøre det nemmere for små- og mellemstore virksomheder at styre økonomien i den rigtige retning.

Vores passion for digitalisering og at hjælpe virksomheder med at blive bedre til at forstå og styre deres økonomi udspringer fra flere års erfaring fra erhvervslivet som revisor og økonomichef.

Vores erfaring inden for revisorverdenen har givet os indblik i og forståelse for de udfordringer som små- og mellemstore virksomheder kan opleve inden for økonomistyring.
Foruden det har vores erfaringer fra interne regnskabsafdelinger givet os indsigt i hvilke redskaber, der kan skabe merværdi for virksomhederne.

Vores oplevelser har givet indtrykket af, at mange små- og mellemstore virksomheder reelt styrer i blinde og ofte kun kender deres virksomheds performance længe efter virkeligheden er indtruffet.

Det er på tide, at virksomhederne tager styringen tilbage, og det kan Seehusen Advice hjælpe dem med!

Book et uforpligtende møde øverst og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Seehusen Advice