Corpay One

Nu kan du digitalisere hele virksomhedens fakturaflow fra scanning til bogføring uden at miste overblikket – svaret er Corpay One.

 

Automatisk bogføring = mere tid til vækst

Vi hjælper dig igennem processen, så du både sparer tid og penge ved at benytte Corpay Ones workflow løsninger til at automatisere administrative opgaver.

 

Corpay One med Seehusen Advice:

Corpay one, er designet til at give dig og dit team timer tilbage ved at automatisere alle de daglige finansielle opgaver såsom godkendelse, kontering og kategorisering af udgifter. De håndterer alle dine bilag fra indscanning til betaling, og processen fra start til slut, fungerer i disse 4 overskuelige trin:

  1. Scan: Den avancerede scanningsteknologi aflæser alle relevante oplysninger fra bilagene.
  2. Automatisér: Gør betalings- og godkendelsesprocesser automatiske med de unikke Workflows.
  3. Betal: Du skal ikke logge på netbank. Når du har godkendt, klarer Corpay One betalingen.
  4. Synkronisér: Synkroniser alt, hvad der sker i Corpay One med dit regnskabsprogram.

Dette giver dig mulighed for at opsætte simple regler for hvordan dine udgifter skal håndteres, hvem der må godkende, samt hvordan der skal bogføres – du styrer helt selv, hvor meget og hvad der skal automatiseres.

Ifølge Nordea sparer virksomheder, der anvender Corpay One i gennemsnit 30 % på deres udgifter til bogholdere og revisorer, og de oplever en nedgang på 90 % i menneskelige fejl relateret til bogholderi, godkendelser og betalinger.

Kontakt os gerne for at høre mere om Corpay One samt, hvad Seehusen Advice kan gøre for at styre jeres økonomi i den rigtige retning.

Kontakt os

Seehusen Advice