Find det bedste lønsystem

Vælg et lønsystem, som er fleksibelt, sikkert og nemt at arbejde med.

Vi ved, at det kan være svært at vælge et lønsystem. Netop fordi at det er på overfladen kan det virke til, at alle løsninger har samme funktion. Det er dog ikke tilfældet, og derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med en velovervejet beslutning, der passer bedst til dig og din forretning.

 

Vores ekspertise

Vi har set det mange gange før. Processen kan virke usikker og bøvlet. Derfor kan det være smart at se på, hvilket lønsystem andre virksomheder har valgt. Vi arbejder hovedsageligt med lønsystemerne Zenegy og Danløn, men vi supporterer også andre systemer såsom DatalønSalaryPento m.fl.

 

Hvorfor Zenegy?

I Zenegy appen kan alle medarbejdere se deres lønsedler, opdatere stamdata, registrere udlæg, kørsel og administrere fravær, som derefter bliver overført direkte til lønsystemet. Det smarte ved et online lønsystem er, at det kan forbinde dine andre systemer inden for tidsregistrering og økonomistyring, og automatisk sende data direkte imellem systemerne. Så skal du ikke være bange for at glemme noget vigtigt, og du slipper for det kedelige og tidstunge tastearbejde.

Kom i gang med en af vores anbefalede lønsystemer, og se, hvordan automatisering kan lette din hverdag!

Kontakt os og få mere information om lønadministration og andre af Seehusen’s Advices ydelser.

Kontakt os

Seehusen Advice