Om Seehusen Advice

Seehusen Advice blev grundlagt af Thomas Seehusen i 2020 med det formål, at gøre det nemmere for små- og mellemstore virksomheder at styre økonomien i den rigtige retning.

Vores passion for digitalisering og at hjælpe virksomheder med at blive bedre til at forstå og styre deres økonomi udspringer fra flere års erfaring fra erhvervslivet som revisor og økonomichef.

Vores erfaring inden for revisorverdenen har givet os indblik i og forståelse for de udfordringer som små- og mellemstore virksomheder kan opleve inden for økonomistyring.
Foruden det har vores erfaringer fra interne regnskabsafdelinger givet os indsigt i hvilke redskaber, der kan skabe merværdi for virksomhederne.

Vores oplevelser har givet indtrykket af, at mange små- og mellemstore virksomheder reelt styrer i blinde og ofte kun kender deres virksomheds performance længe efter virkeligheden er indtruffet.

Det er på tide, at virksomhederne tager styringen tilbage, og det kan Seehusen Advice hjælpe dem med!

Kenny Larsen
KLK Smede- og maskinværksted ApS

Er hamrende glad for den hjælp, vi har fået fra Seehusen Advice, da det giver mere overblik, og det er et kompetent firma med styr på tingene. Vi er bl.a. kommet med på den digitale rejse, hvilket på mange måder har gjort det nemmere at drive virksomheden.