Alexander Lundqvist
Ejerleder, UNITED FACILITY PARTNERS A/S

”Vi kan klart anbefale Seehusen Advice!

Vi har fået assistance fra Seehusen Advice siden vores opstart, og de har været med til at implementere nemme og digitale arbejdsgange i bogholderiet, fået skabt en god og overskuelig struktur samt hjulpet os med det løbende økonomiske overblik. Et værktøj som vi bl. a. har fået med er forecasting af økonomien, hvilket i større grad har givet os mulighed for at træffe gode beslutninger for fremtiden.”

Péter Kovacs
Finance Director, Roland East Europe

High recommendations of Seehusen Advice as they have helped us making it easier to operate in Denmark and rest of Scandinavia.

Seehusen Advice have assisted us in a wide range of areas for our Scandinavian entities, from daily bookkeeping and debtors reporting, to assisting in financial reporting and ad hoc tasks. Furthermore we have been using Seehusen Advice as a local problem solver, which has brought us great value.”

Mick Sørensen
Ejerleder, Au2rep ApS

“Vi har fået klart mere overblik og styr på forretningen efter vi har fået Seehusen Advice ind hos os.

Ugentlig bogføring, løbende debitoropfølgning og månedlig rapportering gør en kæmpe forskel for os.

Vi bruger Seehusen Advice til alt fra bogføring og forecasting samt budget til løn og HR.

Specielt forecasting er et super redskab for os, da vi løbende vurderer regnskabsåret og på den måde kan tage beslutninger i bedre tid end ellers.

En klar anbefaling af Seehusen Advice herfra!”

Kenny Larsen
Ejerleder, KLK Smede- og maskinværksted ApS

“Er hamrende glad for den hjælp, vi har fået fra Seehusen Advice, da det giver mere overblik, og det er et kompetent firma med styr på tingene. Vi er bl.a. kommet med på den digitale rejse, hvilket på mange måder har gjort det nemmere at drive virksomheden.”